SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, July 14, 2010

Kegigihan untuk kurus :):):)

Assalamualaikum semua. Morning. :)

Kepala agak pening-pening lalat lagi. Semalam tido lambat. Ingat nak settlekan keja tapi mata dah macam berat je so sambung hari ni pulak. Ada sikit lagi senarai nak kena semak ni.

Semalam aku tido pakai baju yang nak kuruskan badan tu. Apa eh orang panggil. Girdle ke? Yang siap 1 set dengan seluar tu. Tapi bukan jenis cangkuk. Jenis sarung aje. Aku google tak jumpa pulak pic macam aku punya tu. :):)

Gigih ko nak kurus. Dah la seluar sekecik-kecik alam. Baju pulak ketat gila. Sangkut kat tetek aku yang besar ni. Huhuhu...

Benda tu bukan baru beli pun. Dah lama dah. Sebelum aku kawen lagi. Beli kat Jusco Midvalley kot. Ala, yang murah je. Tak sampai 50 hengget pun. Yan, ko ada beli gak kan. Pakai tak? Hahahaha!

Lama gila dah aku tak pakai. Tiba-tiba macam teringat ada beli kan. Hahahha! ;p

So, malam semalam pakai bawak tido. Bangun sahur pun pakai baju tu. Naik tak bernapas aku nak pakai seluar dia je. Wawawa... Walaupun kat situ taruk free size aku rasa macam pakai seluar size XS je. Wakakaka!

Hasilnya, aku perahsan kurus sikit la pagi ni. ;p;p;p

Boleh gitu perasan kurus. Hahahaha! Rasa macam perut dah kempis sikit. Agagaga... Tak agak-agak dia punya perasan tu. Huhuhu...

Wokey, nak sambung buat keja sambil feeling-feeling kurus. ;p;p;p




2 comments:

puterikurekure said...

wah!!! dah kurus eh. hehe.

gambateee!!!

aMiYs said...

intan - bukan dah kurus... perasan kurus je.. hahaha! ;p