SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, July 12, 2010

Addicted to nescafe. Perlu ke aku beli kit ujian itu? ;p

Tak puasa aku akhirnya.

Sebab perut adalah sakit dan tekak sangat la tak sedap. Hish!

Depan aku ada semug nescafe. Oh, aku sangat addicted dengan nescafe lately ni. Bau nescafe tu memanggil-manggil je. Tak letak susu. Nescafe o je. Kalau dapat tu memang nikmat. Sampaikan gigih aku cari pek kecik untuk letak kat opis. Apesal tah.

Siap beli gula kiub lagi. Malas aku nak cari balang letak gula pulak. Hari tu masa teman adik aku ke klinik terjumpa pulak gula kiub kat 1 kedai runcit dekat dengan klinik tu. Ape lagas, sambar la.

N sekarang tekak aku memerlukan penyedap. Mengada-ngada eh?

Apekah sebenarnya aku ni nak berubah bulan? Hahahaha! Perasan sangat la ko tu macam baby kan nak berubah-ubah bulan. Lempang guna kaki baru tau.

Aku nak selongkar beg kejap. Cari asam aku beli time balik kampung hari tu.




6 comments:

ejaMaria said...

sedang menjauhkan diri dari nescafe... sakit kepala bila minum... tapi bila bau, rasa nak minum gak... arrrgghhh

zee nazeri said...

Amiys, jgn laju sgt.. tunggu kita gak..amir dok puas bermanja lg tu..

@e_da said...

uii amys elok gak kalau buat ujian tu.. kurang2 nya kalau tau leh lerr prepare diri apa2 yg patut makan yg berkhasiat.. hihi

Lately ramai yg anak baya2 anak kita dah pgnant semula... rasa nak jugak tp takut lerr.. ida ceaser aritu..

aMiYs said...

ejamaria - mmg pening tp suka pulak 2-3 menjak ni.. hehe

zee - tu la, smlm masa kuar rmh pun dia nangis2...

ida - sama la kita ida.. kita cser gak..

JMR said...

kita pon sama..nescafe addict!!!org ckp bhy minum byk2 nes nih. tapi kal tak pekena at least 1kali sehari, cam tak bermakna je idop..heheheh

aMiYs said...

JMR - yup, rase asek nk ngadap benda tu je.. huhu.. tu la, byk cafein so x brp nk elok... sekali sehari pun jadi la.. :):):)