SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, July 27, 2010

Ada sesiapa rindu sama ini budak? :):):)

Heheh...

 

Ada orang rindu ke kat budak kecik ni? :):):) Ummi dia pasti la rindu gila.


Dah botak dah. Dibotakkan dek abah n ummi Sabtu last week sebab rimas tengok rambut dia yang tebal kembang-kembang tu. Hahahaha!


Masa trim tu mula-mula dia senyap. Lepas tu dah start rambut tu jatuh kat muka dia, dia dah mengaruk sebab gatal-gatal. Hehehe...

Ok, sambung buat keja. Pic Amir tu selingan je. :):):)

Ummi miss u so much...






1 comment:

puterikurekure said...

amir dah jadik abang botak eh. hehe.