SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, July 13, 2010

Confirm!!

Salam semua. Selamat pagi. :)

Mulakan pagi dengan senyuman ek. Even kepala otak tak berapa nak ok.

Tajuk entry tak boleh blah. Hahahaha! Apa yang confirm?

Confirm preggy kah?

Kasi suspender dulu. Wakakaka!

Setelah pagi tadi dengan excitednya bangun nak sahur sebelum tu dengan mamainya ke toilet. Maka dengan ini diisytiharkan bahawa.......

Jeng... Jeng....


Confirm!


Perut aku ni angin je. Huhuhu....


Negatif ye. Negatif. *nada kecewa sikit tu*

Masa nak test tu dia punya berdebar macam nak amik result exam. Sekali naik 1 line aje. Hmmmm.... So, tak dapat la nak geng dengan Intan. Sob.. Sob...


Aku suka je kalau ada baby. Eh, over kan. Si Amir tu pun ketandusan kasih sayang lagi nak tambah lagi sorang. Hahaha! Ayat tak boleh blah. Tapi memang kesian pun kat Amir. Jumpa ummi hujung minggu je.


Maybe kepeningan dan keloyaan melampau aku ni sebab angin dah penuh 1 badan. Angin pasal tak makan dengan stress keja maka jadi la tindak balas yang telah menyebabkan reaksi kimia dalam badan yang bercelaru.


Muakakaka! Ni penerangan saintifik apekejadah pulak ni. Dulu suruh belajar sains main-main. ;p;p;p


Ok la. Aku sebenarnya tengah sakit kepala lagi ni. Nak drive tadi pun macam nak terbang je rasa.


N ada macam-macam benda dalam kepala otak. Tapi buat-buat happy aje la.


Got to go now. Banyak keja nak settle. Kalau ada entry kejap lagi tu maknanya aku stress la tu. :):):)







4 comments:

@e_da said...

huh suspen.. takpe usaha lg, usaha tangga kejayaan ... hehehhe

Suliana said...

WAH.. KO PUN SAMA MCM AKU EK.. HIHI.. NEGATIF.:-)

puterikurekure said...

takpe yang. its ok. lain tahun kita together2 eh.

hahaha. aku pon ada hati nak tambah lagi ni.
awak jaga diri tau. jgn slalu skip makan. tak elok.

i'm the girL said...

aku pon tengah meloya nih... semua busuk.. bau bawang pon aku tak suke.. tp nak check takut takde plak.. tunggu lama sket la... mana tau aku pon ada angin je cam ko... huhuk
btw, jom2 berusaha :D