SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, July 12, 2010

Sungguh sesuatu ;p

Assalamualaikum kawan-kawan. Selamat pagi Isnin yang selalu orang semua layu-layu nak pi keja termasuk la orang yang dok menaip ni. Heheh.. ;p

Aku baru sampai dari Penang pagi tadi. Dalam pukul 4 lebih la. Dah la tido dalam tren tak ingat dunia. Sedar-sedar dah sampai KL Sentral. Nasib baik tak lajak ke Gemas. :D

Then masa tunggu komuter pun tido lagi. Bukak-bukak mata komuter dah ada kat depan tunggu masa je nak tutup pintu. Huhuhu...

Apa kena la asek nak tido aje ni. Sesuatu betul la. 


Dah la time nak balik hari tu tekak meloya dengan kepala pening-pening. Maybe masuk angin sebab tak makan.


Balik pulak Amir nyonyot jari kaki dia. Hohohoh! Adekah itu petanda???




3 comments:

@e_da said...

hoyeaaaa amir nak dpt adik kah??? hehehhe

puterikurekure said...

uishh..memang sesuatu ok! hahaha.

kita ni tgh menahan mata sebab tgk world cup pagi tadi.

aMiYs said...

ida - tu la.. tgh confuse ni... ada lg ke.. hehehe...

intan - sgt sesuatu kan.. kena buat test ni.. haha.. :D:D:D dasat eh, awk tgk world cup.. kita dlm tren td x tgk la...