SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, July 6, 2010

3 hari tak berblogging

Assalamualaikum :)

Morning semua. Dah 3 hari aku tak update apa-apa kan. Rindu kat ai tak? Hahahaha! Over tau.

Aku masuk opis pukul 9.30 tadi. Lambat tapi muka selamba wawa je. 

Aku baru balik dari kampung. Semalam amik cuti bawak Amir ke klinik. Amir sihat je bila ummi dia ada. Mengada-ngada terlebih pulak tu. Ummi nak pakaikan CD je dia berpusing lepas tu merengek-rengek. Nak berbogel. Adoiiii.... Dah ummi surrender suruh abah je pakaikan.


Pulak tu laki aku nak kena pi kursus lagi 2 minggu. Dah nak suruh aku balik kampung every weekend amik Amir kat rumah Maksu dia. 

Kalau kereta standard tak apa la. Karang aku bawak tertanggal bumper baru fadan muka. Sebab rumah Maksu dia tu tanah tinggi rendah. Kot tersagat mana-mana dah aku jugak yang kena ganti. Eh, tak koser la aku.


Aku nak bawak Amir ke sini tak nak bagi. Kalau macam tu aku pun tak payah balik kampung. Senang cerita dah. 

Masa aku balik kampung hari tu ada tragedi dalam tren. Tapi bukan tragedi kat aku la. Kat orang dok seat sebelah.

Nanti aku cerita k. Banyak keja nak kena settle.

Hari ni aku bekpes makan sup je. Sebab ada orang kata aku dah gemuk! 





3 comments:

zee nazeri said...

Rindu nak dgr Amiys membebel..

puterikurekure said...

la...cian awak kena ulang alik tengok amir. pujukla suami minta bawak amir turun shah alam lagi.

Sharinginfoz said...

buatlah yang mana penting dulu pas tu baru blog