SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, July 15, 2010

Hari ni dah Khamis. Yeyeyeye!

Leka buat keja tak perasan rupanya dah rehat. Cecece... Bajet rajin la tu. Hahaha!

Hari ni dah Khamis dah. Esok dah Jumaat. Dah boleh jumpa Amir. :):):)

Gigih nak capai target sifar M***** T**** tu. Hahaha! Apehal nak berbintang-bintang ntah. Saje malas nak mereveal apa yang aku buat. Siapa pandai cuba teka. Aku kasi hadiah. Pada anda yang sememangnya dah tau tak payah teka. Ni pada orang yang tak tau je. :D:D:D

Sebab kalau aku reveal nanti digoogle dek orang opis pastu jumpa blog aku mati la. Dah la suka mengutuk orang opis dalam blog. Wakakaka! Tau ko takut kan senah. Hahaha! 

Lama kan aku tak tepek gambar si Amir. Orang kat opis ni dah rindu-rinduan kat budak kecik yang hensem tu. Ewah! Perasan anak sendiri hensem. Akekeke! Siapa lagi nak puji anak kita kalau tak mak dia sendiri. Kuhehkuheh...

Susah sikit nak amik gambar dia. Bukan susah sikit la. Susah banyak. Hahaha! Kalau snap confirm gegar. Sebab guna hp je. Aku tak ada kamera. Sob.. Sob... Ada sesiapa nak hadiahkan pada aku? Eh, tetiba. ;p;p;p

Kejap karang dia gerak ke sana. Kejap gerak ke sini. Kejap lagi nak capai hp ummi dia lepas tu hentak-hentak. Aiyoooo... Dah la nak beli hp tu sikit punya pikir doblas kali. So, gambar yang ada dalam hp adalah gambar gegar saje. Hehehe... 

Lagi 1 sebab tuan punya blog ni pemalas gila nak upload gambor. Hahaha! Itu la alasan sebenarnya. Aku tak ada cable hp. So, tiap kali nak transfer nak kena keluarkan memory card masukkan dekat card reader. Disebabkan 'rajin' terlampau so tak buat la ek. Ahaks! ;p;p;p


Hari ni nak balik awal lagi. Yeyeyeye! Hahaha! Jangan jeles k. ;p




1 comment:

puterikurekure said...

ala amiys, awak balek jumpa amir tu snap la banyak2. gegar2 pon takpe. =)