SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, December 22, 2010

Sedih :`(

Tetiba sedih. :`(

Lately ni aku cepat naik angin. Amir la selalu kena jerit dengan ummi sebab melasak sana sini. Kesian dia.

Bila dah marah baru reti nak nyesal bila tengok budak tu tido. Rasa nak sekeh diri sendiri je. Apa la budak baya Amir tu tau. Tau nak main je.

Aku pulak sebab dok mual-mual n pening-pening cepat aje nak naik hantu.

Kesian Amir. Ummi dah terlebih pressure gamaknya ni.

Dok pikir tak dapat-dapat tukar balik kampung dalam masa terdekat. Kalau dapat pun MUNGKIN tahun depan.

Nak sedih sangat teringat pulak baby dalam perut. Kalau ummi selalu sedih dia pun mesti sedih jugak. Tapi ummi tak ada rasa gembira pun.

Masa pregnantkan Amir jauh dari husband n family. Ni masa pregnantkan adik Amir still jauh dengan husband n family n Amir jugak.

Ummi dah tak larat la Amir.....

 

3 comments:

PuteriKureKure said...

babe, aku faham perasaan ko ni. kesian aku tgk korang anak beranak. kalau aku pon dah tak terdaya dah.

aku doakan ko dapat cekalkan hati. and please be happy yang. baby dalam perut dan amir perlu diberi perhatian. :)

ejaMaria said...

banyak-banyak sabar... sian amir... next time klu nak marah... tengok dulu mata anak tu yer... insyaAllah tak jadi marah...

lagi satu jgn marah-marah sgt... nnt baby pun ikut pemarah... ingat tu ye...

@e_da said...

apa yg kami leh ckp hanya kesian dan sabar.. tp amiys yg menangungnya.. kalau sy ditempat tu pun meraung2 gaknya.. napela diorg ni takleh nak paham.. menjauhkan hubungan sitaurahim keluarga.. sian kat anak2 yg nak membesar.. sadis la....