SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, December 2, 2010

Nak Tau Tak Apa Surprise Tu? Sila La Baca. ;p

Aku rasa ramai kot yang nak tau apa surprise yang aku kata tu kan. Hehehehe.....

Aku sendiri pun jadi tak sabar la pulak. Hahaha! Sendiri nak buat surprise sendiri tak sabar. Apekah?? ;p

Aku ingat nak bagitau lagi 2 minggu. Tapi aku bagitau hari ni la ek. Nampak nau memang tak reti sabar. Agagaga~~ 


Aku ada suruh korang teka apa yang surprise hari tu kan.

Haaaaaa....

Nampaknya ramai antara korang ni memang sharp shooter la. Hahaha! Tepuk untuk diri sendiri.


Yeee... Betullll.... Amir nak dapat adik. Lalala~~ ;p


Aku ingat nak bagitau lagi 2 minggu sebab nak tunggu pi scan dulu. Tapi sebab aku ni menggeletek tak sabor bagitau la jugak.


Baru 5 minggu saje. N aku dapat tau Isnin yang aku pi klinik tu. Sebenarnya sebelum pi klinik pun aku dah tau. Tapi saje nak confirm. Akekeke...


Sebelum pi klinik tu aku test dulu kat rumah. Kebetulan ada tester free beli ma'jun hari tu. Memula naik 1 line aje. Macam... Ooo... Tak ada ni. Tapi masih musykil sebab tetek aku ni sakit tapi periodnya tak pun.


Then tengok balik tester tu nampak 1 line lagi yang agak samar-samar memunculkan diri. Waaahhhh!!! Betulkah ini???


Keluar toilet terus aku tanya housemate aku, Kak Ita. Dia pun nampak ada 2 line. Maka sepertinya ada sesuatu ye.


Siap-siap terus ke klinik. Dah la memang penat baru balik dari Penang kan. Dok lepak klinik kejap la. Hehehe...

Sebab tu la aku sangat sedih ye tak dapat tukar lagi. Ye la, Insya Allah kalau baby selamat semua takkan aku nak jaga n pisahkan dia dari abang dia. Sebab itu je cara yang aku dapat pikir. Kalau dedua Abang Misai jaga (if aku tak dapat tukar lagi) lagi la kesian kat dia pulak. Kalau Amir dah reti jaga diri sendiri tak apa la jugak kan.


Sebab tu la aku dah terlampau pressure. N sekarang hari-hari dok meleleh air mata kalau teringat. Amir dah la kurang kasih sayang ummi. Ni nak dapat adik pulak lagi la kesian kat dia.


Dah nak meleleh air mata la pulak.


Nanti sambung lain la.



9 comments:

Mama Qiestina said...

waaaaaaaaah so fast n furious!

congratssss beb! hope bby gal pulak yeee.aminn..

ko jgn stress, kang anak muke stress je.hihihi

PuteriKureKure said...

hooray!!!!!!!! betul jugak tekaanku.

beb, ramai ni blogger2 seangkatan nak penuhkan kalendar 2011. macam janji2 pulak ye. btw, abg misai ko memang hebat. ko balek hujung minggu je pon leh lekat. tabik aaa...~

hehe. ko jaga diri bebaik eh. jgn tensen2 tak elok sangat untuk baby.

@e_da said...

memang patut pun amiys merayu pindah... dah 2 anak.. sianla kat diorang nanti kalau berjauhan dengan umi dia.. amir dah mengalami.. biarla baby baru ni ada rezki untuk korang sekeluaraga duduk bersama.. saya terus mendoakan... aminnnn

zee nazeri said...

BIG CONGRATULATIONS TO PN AMIYS...
Nway jaga diri dan kandungan, jgn stress2 beb..

ejaMaria said...

tahniah...
pasal tukar tu tak leh nak kata ape... sabar je la... ade opismate sampai anak 3 baru dapat duduk sama ngan asben... untung dia sbb mak sendiri dekat... bole tolong jaga cucu...

~aSFaLiZa~ said...

tahniah... hope baby girl pulak ye pas ni

Suliana said...

wah.. tahniah.. aku pun plan tahun depan nak tmbh lagi.. moga2 dapat la saing baby 2011 plak ye. hehe

|| a - j . E . E || said...

yeay!! congrats sangat :D

mama_fatin said...

tahniah...
waa, mcm ramai je nak dpt babies 2011...take care tau..
jgn stress2..