SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, December 16, 2010

Secret Recipe

Tengah berayaq mata.

Tiap kali call hq je mula la air mata macam air terjun. Mintak tukar tak dapat-dapat. Murah betul air mata aku ni. Boleh la jadi pelakon felem.

Aku suspek surat aku tu diorang haram tak baca pun. Bila aku dah asek call push-push baru la tau apa problem aku sume.

Sedih ok.

Dah, bukak cerita lain. Karang aku nangis lagi.

Tadi pi makan kat Secret Recipe. Staf aku ngidam. Hehehe...

Aku pun order la Singapore Laksa. Rasa ok-ok la. Tapi lepas tu adik aku mai bawak Amir n Kak Ita. Dia makan Noodle Tom Yam Kung. Ok, sangat sedap pada tekak aku yang tengah mencari benda masam je ni. Huhuhu...

Dah nyesal-nyesal tak pilih tadi.

Nanti bebila pi lagi aku nak order tu pulak la.

Sekarang udah terliur-liur. Nak tom yam kung ituuuuu......

1 comment:

PuteriKureKure said...

bila awak tulis tomyam kung SR ni kita lak teringin. huhu.

sib baik stewan ni ada SR. :)