SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, December 10, 2010

Dah Mula Dah Simptom Orang Mengandung.....

Salam

Hari ni Jumaat. Esok lusa cuti. Yeaaayyyy.... Esok mesin jahit sampai rumah. Yeayyyy lagi. Hahaha!

Tapi hari ni aku dah start rasa loya. Ni tengah tahan dari mengeluarkan segala isi perut. Padahal macam tak ada apa je. Rasa lapar tapi selera macam dah kureng. Dengan budak bertuah Amir yang kalau ummi dia makan dia pun sibuk nak dok kat riba nak makan sekali.

Huhuhu... Tolong.... Dah mula tak larat ni. Loyanya....

Kejap lagi pulak ada meeting. Lagi la tak larat. Dengan Amir ni pantang tak nampak muka ummi. Mesti melalak. Takkan nak bawak dia masuk meeting pulak. Meeting dengan bos besar pulak tu. Oh... Tidak....



5 comments:

Boloque said...

x lame lgi mengidam nk itu ini la..he3..kalo true..tahniah la..

PENTING: Semakan Keputusan Peperiksaan Akhir Semester 1 2010/2011

HIBURAN: Pengacara Anugerah Skrin 2010 : Vanidah Imran & Awal Ashaari

@e_da said...

kalau dah tau pregnant mmg otomatik rasa mcm2 tu dtg kan./.

Mama Qiestina said...

ya betui.

aku pon dpt tau preggy teros uweeeeeek uweek tau dolu..

tabah ye mama :D

PuteriKureKure said...

aku saspek anak kali ni gegurl. sebab ko sebok nak menjahit. hehe.

Suliana said...

sian ko.. sabar byk2 :-)