SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, November 8, 2010

Sudah Masuk 2 Tahun

Aku balik kampung hari tu Abang Misai kena keja malam. Nyampah betui la. Orang nak manja-manja dia kena keja pulak.

N kalau keja malam selalu pukul 4 pagi la baru dia balik. Aku selalu tersedar tapi buat-buat tido je. Sebenarnya selalu aku tersedar kalau dia dah landing kat sebelah. Hahaha! Gila tido tak sedar diri weh.

Dia balik keja pagi Sabtu tu time dia dah baring terus aku tanya,

"Hari Selasa ni berapa hb?"

"Hmmm... Nape? Hari ni berapa hb?" Sambil kira-kira.

"9hb la kan?"

"Ada apa hari tu?" Aku tanya.

Muka blur je laki aku. Lepas tu baru macam sengih-sengih sorang-sorang.

"Dah berapa tahun ek?"

Huhuhu.. Macam kan dah lama benor. Baru 2 tahun bang kita kawen. Amir tu baru nak masuk setahun 3 bulan.

Ye, aku bunting pelamin. Tak sabor sangat nak beranak kata. ;p

Tapi tak best kan. Esok anniversary tapi aku kat Shah Alam ni tak dapat celebrate sekali. Sedih betul.

Terus gangguan emosi. Huh!


Notatapaktangan : Happy 2nd Anniversary kat diri sendiri...

 

7 comments:

@e_da said...

happy wedding anniversarry amiys.. biarpun jauh kasih tetap utuh.. moga bahagia selamanya

iNtAn aIzaN said...

alah jgnlah sedih k..
BTW happy anniversary utk amiys and hubby k :)

samelah kite, Ezan 13 disember nie. sekejap jer dah 2 tahun kan

erm, nak bg present ape ek? meh kite pikir same2 :)

zee nazeri said...

Happy 2nd anniversary Amiys..
Walaupun berjauhan, biar kebahagiaan itu selalu milik kita..Amin

Suliana said...

hepi anniversary!! alhmdlh segalanya dipermudahkan. kawin terus prgnt. mcm aku ni, lama juga menunggu, setahun baru dapat. :-)

|| a - j . E . E || said...

happy 2nd anniversary kak syima... psttt cool gile bunting pelamin... aku suke aku suke....

velasrizal said...

pepe pun happy anniversary la..

Proton Inspira R3 2011

aMiYs said...

ida - tq ida :)

ezan - tq ezan.. tu la tgh pikir apa yg sesuai.. huhu..

zee - tq zee.. insya allah.. amin.. :)

su - thanks su.. :)

ajee - tq.. suke ko ek.. hehehe...

velasrizal - tq :)