SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, November 10, 2010

Gomen Dah Gaji Hari Ni

Hari ni gaji. Awal gila kan. Biasa la gomen. Sempena segala jenis raya yang ada kat Malaysia ni gaji pun diawalkan la untuk bulan yang sambut raya tu.

Lepas tu hujung bulan dah tak ada duit nak kena tunggu gaji hujung bulan depan pulak. Tskk... Tsk.. Maka beringat dan berjimat cermat la pada kekawan gomenku sekelian. Hahaha! Peringatan untuk diri sendiri jugak.

Aku stress sebenarnya ni. Tapi malas sangat dah nak pikir. Lantak kat hang la apa nak jadi pun. Sebab stress ke hape tah pinggang aku ni asek sakit je. Tension betul aku.

Hari Sabtu ni ada exam pun hapah aku tak study apa lagi. Nak buat essay in english pun macam dah terlingkup je aku rasa. Vocab dah fail gila babun.


Dah lama kot aku tak pi exam. Last exam masa induksi. Tu pun main taram je la. Otak dah berkarat dah wei. Nak kena polish dengan sabut kelapa kot. Hahaha!


Ok la. Aku banyak lagi keja nak settle sebenarnya ni. Balik lambat la jawabnya.


Tadi hantar claim. Lepas tu aku punya rate claim sudah naik. Muakaka! Seronotnya wehhhh... Ade la dalam RM400 claim aku bulan ni. Leh cover buat beli mesin jahit. Yeaaaaa!!!! Happy kejap.


:):):)



4 comments:

Lia said...

wahh... bestnya dpt gaji awal tp nak dpt pulak tu jenuh tunggu lah kan..hehe

iNtAn aIzaN said...

dah gaji yer hehehe..
kena hubby blanje nie haha (gelak jahat)

dpt jugak ke exam PTD
exam kat ner?

aMiYs said...

lia - tu la.. tggu hjg bln depan nanges.. huhu...

ezan - yeee... gaji awal.. mintak blanje sblm abes.. haha.. dpt exam kat png.. tu yg nk blk tu...

iNtAn aIzaN said...

haruslah amiys hehe :)

oo Ezan pun dpt jugak..Exam kat sini. sek 28..

Hopefully kite sm2 lulus k