SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, November 9, 2011

Hari Ni Dah Genap 3 Tahun Rupanya

Assalamualaikum

Kat opis ni. Tak tau la pukul berapa nak bertolak pi KL. Aku ikut orang je. Stay mana pun aku tak tau jugak. Semua ikut orang. Kalau dulu aku dok Shah Alam lain cerita. Berdesup sendiri je pi Putrajaya tu.

Tengok-tengok email semalam tetiba baru perasan aku kena attend ntah taklimat menda ntah petang esok. Kalau ikut function yang aku kena attend sampai pukul 12 je. Sudah hangen 1 badan woh. Lambat la aku balik rumah cenggini. Lambat la jumpa budak Hana debab tu. Isk.. Isk...

Dah 3 bulan Hana kan. Semalam la genap 3 bulan. Eh, hari ni berapa hb? Adekah hari ni anniversari kawen aku? Hohohoho! Macam mana buleh lupa. Oh nooooo!!!! Busuk sungguh kena attend function di saat anniversary wedding adelah hari ni. Kureng sopan sungguh tau. Baru je aku cakap dengan Abang Misai 2-3 hari lepas mengingatkan dia lepas tu hari ni aku yang lupa.

Takpe, aku dah sms dia. Dia pun lupa. Bagus... Dedua pelupa. Banyak sangat makan semut ke hape.

Wedding anniversary yang ke 3 tahun. Anak dah 2 orang. Hehehehe...

Amir Ridhwan dah besar dah. Dah pandai cakap macam-macam. Kelakar tengok dia buat macam-macam gaya. Rindu ummi masa dia kecik-kecik dulu.

Amirah Raihanah dah 3 bulan. Dah pandai meniarap dah. Tapi ikut mood la. Kalau hangin 1 badan cepat je meniarap. Kalau angin cool jenuh dia tolak badan nak bagi berpusing. Hahahaha!

Rindu sama itu budak-budak bertuah.

Hana macam tau-tau je aku tak tido dengan dia malam ni. Malam tadi dia buat perangai. Kejap uh sana. Kejap uh sini. Selalu tu lena bukan main. Boleh pulak awal-awal subuh pukul 4 dia memerut. Terkentut-kentut je. Angin kot. Kesian dia. Malam ni Hana tido dengan abah ye. Esok ummi balik la.

Ok, time memerah dah sampai. Aku hangkut sekali spectra tu pi KL. Senang sikit nak memerah.

Papai~~

2 comments:

cheqna said...

selamat ulangtahun
semoga kekal bahagia buat selamanya

aMiYs said...

cheqna - tq dear.. :)