SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, February 7, 2011

Sakit Kepala Kronik

Salam

Kepala otak aku sakit gila-gila punya. Tapi sebab rajin datang jugak keja even dah lambat. Aku masuk opis pukul 11. Ni tengah sakit lagi kepala. Rasa macam nak hantuk ke dinding dia punya sakit tu.

Datang opis lagi sakit hati. Staf aku cakap esok aku kena gi meeting kat Putrajaya. Bos kecik suruh. Meeting pulak pasal projek dengan program. Aku tak pernah handle projek dengan program ok. Aku jaga data. Officer sorang lagi yang buat. Tapi nak hangkut aku.

Bertambah-tambah lagi sakit kepala aku. Tambah lagi sakit hati. Dia sedar tak aku ni tengah mabuk-mabuk. Masuk opis pun ikut sukahati mak bapak aku je. Lagi mau hangkut aku pi Putrajaya tu.

Dah la Jumaat ni orang HQ yang tak ada keja tu nak datang tengok kitorang buat keja. Aku jugak yang tunggang terbalik nak kena arrange benda-benda tu.

Hish, makin sakit la kepala aku ni.

2 comments:

ejaMaria said...

hehehe... datang lambat la lagi... biar tertinggal nak pegi meeting... ;p

p/s : amiys... akak klu pregnant slalunya sihat... jarang sakit... nko ni sakit kepala bagai mabuk lagi... sian lahai... nnt bila check-up britau doktor ek...

aMiYs said...

ejamaria - xyah gi meeting dh kak.. bos tgk surat x abes.. kita ni time amir dulu pun mabuk2 gak.. tekanan kot.. huhu...