SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, February 11, 2011

Hujan Lebat

Hujan yang amat lebat. Kalau dapat tido best ni.

Malam ni aku balik kampung. Esok pagi sampai. Dah la amik tempat duduk je. Sengal la belakang aku ni sampai esok pagi. Kalau tren sampai on da dot tak apa la. Kalau delay? Nanges ok.

Ok la. Nak siap-siap nak balik dah.

Eh, jabatan aku nak buat ujian psikologi. Aku rasa nak amik. Ujian stress dan kemurungan. Biar diorang terkejut tengok result aku yang dah tahap danger ni.

Ok. Papai~~

 

1 comment:

eT said...

a'ah...kat sini pon tetiba jek ujan...lebat plak tuh