SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, February 17, 2011

Misi Menaikkan Berat Badan

As salam.

Orang lain berusaha turunkan berat aku berusaha naikkan berat. Gilo apo?! Huhuhu...

Dah last checkup kena bebel dengan nurse kan. Berat turun mendadak. Next month turun juga kalu itu doktor kasi jumpa.

Maka berusahalah aku makan apa yang boleh. Timbang semalam turun lagi sekilo. Apekah???

Pagi tadi pukul 9 pun usaha ni makan bihun goreng. Lauk telur dengan paru sikit rembat orang sebelah.

Tapi apakan daya. Tak sampai 2 jam masuk perut aku dah selamat keluarkan semuanya, ye semuanya dikeluarkan semula. Apa pun tak tinggal. Sampai perit tekak-tekak ni.

Abes macam mana berat tak makin turun ni???

 

2 comments:

miss nina said...

kurang selera makan ye?
Akak makan kuantiti sikit tapi kerap, boleh ke?

aMiYs said...

miss nina - ha'ah.. kurang selera.. tp bila dh mkn kuar balik pulak.. kekadang minum je pun kuar balik... hukhukhuk... nk kena bli stok roti la kunyah sikit2 tp kerap kan..