SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, May 25, 2009

Siapa nak sauna free datang lah rumah aku. Muahaha!

Pagi-pagi ni ada meeting. Biasa lah, kalau bab-bab meeting ni memang aku tak berapa nak suka. Sebab muka aku ni muka wanted. Ada ajelah yang nak kena jawab. Maklumlah, handle isu hangat zaman sekarang.



Eh, sekarang ni memang musim panas ek. Semalam memang berbahang betul aku rasa. Duduk rumah dah macam duduk dalam sauna. Selalu orang bayar mahal-mahal nak pi sauna. Aku tak payah bayar. FOC aje.

Malam tadi pun aku tido berkemban. Ingat nak bogel terus tapi adik aku suka sangatlah masuk bilik aku. Kejap-kejap amik barang. Dah lah aku terbongkang dengan kain terselak sampai atas. Kalau aku telanjang bulat lagi lah dia tengok free show. Dengan perut terboyot ni. Isk... Tak sanggup mak!



Aircond ada je kat rumah sewa tu tapi sebagai hiasan dalaman. Bagus kan. Sebenarnya gas aircond tu dah habis. Aku ni pulak asek lupa nak mintak tuan rumah a.k.a ofismate aku jugak topup balik gas tu.

Hari ni aku nak mintak dia topup lah. Masa awal-awal pindah hari tu ada jugak dia tanya. Aku mesti lah nak. Tapi dia lupa agaknya. Sampai sekarang aircond tu tak ada hasil kalau on pun.

Lagi pun aku nak bagi bil maintenance dekat tuan rumah sekali. Dah 3 bulan tak bayar weh. Aku bayar aje dekat dia tiap-tiap bulan sekali dengan sewa rumah. Ni dah sampai warning notice ni. Karang kena kunci paip air aku karang ada harapan jadi kambing. Dah lah musim panas. Tak mandi pulak. Berkepam 1 rumah. Kalau aku sorang duduk tak apa. Ini ada 4 orang. Sorang tak mandi boleh lah tahan lagi. 4 orang tak mandi??? Oh... No.. No... No...



Ok lah, aku nak siapkan kerja aku ni. Boleh lah aku nak menjawab kalau tiba-tiba bos fire aku dalam meeting kejap lagi. Dah lah function apa entah weekend lepas ni aku tak pi. Saje nak cari nahas lah kalau tak boleh nak jawab. Huhuhuhu....



2 comments:

misbehave said...

mmg panas! umah i pon mcm sauna..berpeluh2..org dlm pantang sejuk kena pakai sweater nk panaskan badan, i tak yah pakai sweater pun da berpeluh2..huhu..

AmiYs said...

misbehave - tu la... semlm lg kritikal.. sume tido bersepah kat ruang tamu... panas betul...