SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 26, 2009

My hubby datang hari ni maka i sangat happy

Happy!!!


Tapi lepas tu bila teringat report yang sengal ni terus aku blur.

Oh, Abang Misai on da way ke Shah Alam. Malam ni sampai lah. Sesuai sangat lah time-time aku tengah angau n rindu-rinduan ni. *unsur-unsur jiwang mula menular*

Tapi tu lah kan. Sabtu pulak dia nak balik. Datang time aku kerja. Kena lah aku amik off day Jumaat ni. Tak apa... Cuti saya masih berlonggok. Boleh lagi disimpan untuk amik cuti bersalin awal 2 minggu.

Boleh lah beli barang baby... Yeaaayyyyy!!!!


Tapi checklist barang baby belum buat lah. Sebab busy siapkan report ni. Aduhai....


Report kena siap by tomorrow. Member kat cawangan lain pun dah susah-susah hati call aku tanya macam-macam. Padahal aku pun sama je situation dengan dia orang. Blur...


Ni pulak ada lagi 1 report menunggu. Aku berblogging ni pun pasal nak release sikit tension dalam kepala yang dah berpusar-pusar ni. Sebab aku tak reti nak luahkan kat orang. Maka medium yang paling bagus adalah blog.

Kalau orang baca tu kira dah luahan hati lah tu konon-kononnya.


Aku nak sambung buat report ni. Report yang sangat menyakitkan mata dan hati.




2 comments:

misbehave said...

amboiiiii suke la tu! ;p

AmiYs said...

misbehave - pastilah amat suke. Hehehehe.. ^_^