SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 6, 2009

Rindu-rinduan sih!

Rindu gila kat laki aku. Tiba-tiba pulak kan. Tido malam pun siap mimpi-mimpi. Aku dah start nak berjiwang lah pulak ni.

Time-time perut dah makin boyot ni lah rindu-rinduan yang amat. Alahai... Jauh pulak tu. Nak peluk pun tak sampai.

NAK TUKAR! NAK TUKAR! NAK TUKAR!

Nak aje aku buat piket depan ofis sambil bawak sepanduk mintak tukar balik negeri. Kalau tak kena buang kerja mesti aku kena hantar ke Hospital Bahagia. Berbahagialah kau di sana. Hohohoho!

Nanti dah bersalin kalau still tak dapat tukar rindu kat anak pulak. Sekarang ni boleh lah sebab baby temankan ummi dalam perut. Sikit-sikit tendang sampai sengal-sengal. Kalau dah bersalin??? Ni yang tak boleh handle ni. Mula lah air mata nak menitik ni.

Tolong wei!!! Nak buat macam mana lagi ek?

Hari-hari call pun rindu jugak. Sms jangan cerita lah. Macam nak penuh inbox. Gambar pulak hari-hari mengadap depan PC. Agaknya kalau dah ada anak mau melambung bil aku hari-hari nak bervideo call tengok muka laki dengan anak.

Hmmm... buat kerja lah. Buat-buat busy ni kureng sikit nak berjiwang karat. Kerja... Kerja... Kerja....


2 comments:

iNtAn aIzaN said...

sabar lah ek
Ezan doakan amiy dpt tukar kat sane
dekat dgn Hubby
insyaAllah, sekurang2nyer ada pengubat rindu amiy kat dlm perut tue :)

erm, Ezan pun sibuk cr keje kat area Penang nie ;)

AmiYs said...

Ezan - thanks doakan amiys.. apesal ntah skrg ni menjadi2 rindu kat hubby...

Amiys pun doakan Ezan dpt keje area Penang. ;);)