SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, October 7, 2010

Pagi-pagi dah kena marah

Ok, hilang kecunan aku pagi ni. Sebab pagi-pagi dah kena bambu. Padahal semalam baru aku dapat segala maklum balas tu nak suruh jawab. So, jawab je mana sempat sebab report yang hq nak lagi.

N pagi ni kena marah sebab bos tak nak maklum balas macam tu.

Hell.....

Eh, malas la aku nak bebel kan. Ni la bendanya kalau semua pun last minit. Kalau bagi awal-awal tak ada kot kelam kabut macam ni.

 




2 comments:

PearlnScarf said...

same here... tertarik nga en3 awak... huhuhuhu kita salah booking bilik meeting jer kot... kena marah ... huhuhuhuhu sedey..

lan_ax said...

suruh bos sendiri jwb maklum balas tu..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/