SaYa SayaNg AnDa :)

Saturday, October 9, 2010

Dah 2 minggu tak balik kampung.. Rindu kat Amir... :(

Salam semua orang kampung ;p

Ahahaha... Malam ni baru dapat update. Bongeks ok. Lappy opis tu haram tak boleh connect broadband aku. Jenuh godek. Nasib baik ada lappy Kak Ita. Pinjam kejap ye kak. Huhuhu....

2 hari dah kat persidangan ni. Esok last. Tengahari abes la. Tapi malas la esok ada pembentangan. Aku pulak kena jadi pembentang.

Haaa... Macam mana aku boleh jadi pembentang? Sebab ada orang tak boleh terima kenyataan dia dapat banyak vote untuk jadi pembentang n dia heret aku sekali. Mentang-mentang la ko gred lagi besar kan. Konon kat sini bukan bos tapi buat perangai bos jugak. Poyos.

Lepas tu asek bising sebab kata kitorang yang muda ni la patut buat semua benda ni. eh, muda ke? Hahaha! Kitorang lantik dia sebab dia dah ada banyak pengalaman keja. So, time present nanti tak ada la ter uuuu aaaa macam kitorang yang baru setahun jagung ni. Karang cakap depan-depan sentap pulak.

Tapi aku ada feeling yang badan aku dah mula rasa tak sihat. Macam nak demam. Kalau demam esok pun bagus jugak. Lagi bagus pitam time presentation ke. Dah la tadi masa ada motivasi pasal Kerjaya dan Keluarga abes pecah empang air mata aku ni.

Dah 2 minggu aku tak balik jumpa Amir lepas tu buat aku sedih pulak. Diorang ni memang kejam tauuuu!!!!

Aku nak balik kampung. Nak jumpa Amir. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!



2 comments:

|| a - j . E . E || said...

aku ada idea jahat.. haha apa kata tiap kali dorang suh ko keje weekend, selamba je ko balik kampung. haha mana tau dengan tibe2 ko berubah jadi berperangai macam tu and diorang mula sedar "oh die ni da tak sesuai dengan kite. hantar je la mana die nak g". hahahahahaha

Tihara said...

sian nye..hrap semem ok :)