SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, October 18, 2010

Lawak pagi Isnin ke?

Assalamualaikum :)


Punch card merah lagi hari ni. Lagi sekali merah dapat la surat chenta dari admin. Lalala~~

Aku sampai awal dah dari KL. Dok la tercanguk kat stesen komuter tunggu adik aku. Dia pulak boleh membuat lawak antarabangsa di pagi hari yang sejuk sebab hujan. Dah lama kot Shah Alam tak hujan.


Dia nak pi keja. Patut dia amik aku terus dengan kereta dia la. Pas drop aku kat rumah dia boleh berdesup terus la pi keja kan. Ini tak. Dia datang bawak kereta aku. Ingatkan dia nak naik komuter. Tidak ye. Dia pindah pi seat sebelah. Aku drive bawak dia balik rumah. Then, dia pi keja naik kereta dia pulak.

Huhuhu... Apekah motifnya di situ wahai adikku? Pelik sungguh.


Ok, aku nak senaraikan keja aku yang berlonggok ni.

Nanti aku upload pic n vids Amir si budak manja. Serius sangat manja ek.





2 comments:

Mak Su said...

nak kena balas ker surat merah tu? hi hi hi

aMiYs said...

mak su - harusss dibalas... sebab musabab kenapa merah2 itu timbul.. hahaha!