SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, September 10, 2012

Pic Budak Lasak





Ini adelah pe'el si Hana masa hari Sabtu lepas. Abah diorang kata ada training bot tapi last minit kitorang nak pi tengok dah kensel pulok. So, sementara Abang Misai dok buat keja kitorang 3 beranak dok kat bilik tamu pejabat dia.

Kunci yang kat tangan Hana adelah kunci kabinet dalam bilik tu. Tak boleh amik kalau dia dah pegang. Confirm akan menghempas-hempas badan kat lantai. Tak cukup hempas badan dia headbanging sekali. Lepas tu dah terhantuk melalak macam kena pukul. Anak siapa la ni? ;p

Dan dia sangat suka main kat switch tu. Tekan sana sini. Duduk kat lantai. Padahal ada je kerusi. Aku marah dia lari jerit-jerit. Ingat aku nak main kejar-kejar dengan dia kot. Hahahaha! 




Dan ini adelah satu-satunya gambar Hana pandang kamera. Sekarang memang payah la nak amik gambar dia. Tengok je la macam kat atas tu. Terloncat sana-sini. Tergolek. Terlentang. Terbaring. Ni pun nasib baik dia pandang je. Yang ni masa dalam feri.

Hana putih dari ummi dia kan. Huhuhu...