SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, July 18, 2012

Tak Cuti Pun

Assalamualaikum


Aku tak pi mana-mana pun hari ni. Duduk opis buat keja dendiam. Tak jadi pi jalan. Kuciwa sangat tau. Sob... Sob...


Jadi aku melayan duka lara dengan buat keja je. Cuti yang dah apply pun aku kensel. Baik aku pi keja.


Aku dah malas nak emo-emo sekarang. Baik aku baca mutiara kata n tambah info kat kepala otak. Orang yang tak abes-abes cari salah aku tu silakan. Aku malas nak layan. Ko meroyan la sorang-sorang ko ye. Allah je yang tau apa ada dalam hati aku. Kalau nak tambah dosa pandai-pandai buat andaian aku ni macam tu macam ni pun aku silakan dengan segala hormatnya. Sebab aku yang dapat pahala. Percuma je pahala tu. Lagi aku suka.


N berita best abah aku bagitau tadi. Ada orang nak jual rumah dekat kawasan perumahan tu. Petang ni nak pi tengok cepat-cepat. N nak booking cepat-cepat.


Ok, aku nak sambung keja lain pulak. Isnin depan ada meeting yang aku kena present pasal kursus. Mata pun dah naik berpinar susun data.


Bye...

1 comment: