SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, June 3, 2011

Sudah Scan Baby :)

Assalamualaikum

Hari ni dah Jumaat dah. Rehat lama sikit hari ni. Boleh la lepak-lepak.

Pagi tadi beria aku datang awal. Sekali pintu tak bukak lagi ko. Eh, kat sini ada pas yang kena touch-touch tu. Orang panggil flash card ke hape tah. Hari tu admin ada bagitau diorang akan print report every week ke month tah untuk tengok rekod keluar masuk. Tapi kan kalau orang lain dah touch n kebetulan aku pun nak keluar jugak masa tu kena touch jugak ke ek?

Sebab aku rasa dah banyak kali aku tak buat. Muahaha! Nanti ada rekod masuk tapi rekod keluar tak ada. Tak ke pelik tu. Tu tak apa lagi. Kalau ada rekod keluar tapi rekod masuk tak ada dah orang suspect aku ni tak masuk-masuk opis. But still kena punch card jugak even dah ada flash card tu. Motif? Tak ketahuan la aku.

Eh, malam semalam sudah scan baby. Hehehehe....

Cer teka baby apa. Cer teka... Cer teka...

Aku tak nak bagitau dulu. Abang Misai kata surprise sikit. ;p

So, dah boleh prepare barang baby banyak-banyak sikit. Yeayyyy!!!!

2 comments:

@e_da said...

baby girl... betul tak.. kuikukuiii

zee said...

Kalau ikut mood hepi tu mesti gegirl..tak gitu Amiys..hihihi