SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, August 5, 2009

Sungguh penat bermeeting

Ada meeting lagi sebenarnya lepas lunch. Tapi macam tak berapa nak memerlukan aku kan. Hahaha! Macam lah penting sangat aku ni.



Jadinya aku balik ke bilik. Nak settle claim budak-budak ni. Karang tak dapat claim harus 1 opis ni kena amukan puaka.



N banyak lagi kerja lain nak settle. Dah asek bermeeting aje. Bila kerja aku nak siap.



Dengan nota serah tugas aku tergantung half way ni. Dadadada~~



Penat wooo...



2 comments:

puterikurekure said...

ciannye. dahla tgh nunggu hari je ni.
sabor ek.

AmiYs said...

puterikurekure - nak buat cane.. org x kesian kat kite... hukhukhuk...