SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, August 6, 2009

Gudbye lah meeting next week

Ok. Dah abes sesi mengajar. Merepek apa ntah lah aku kat dalam bilik meeting tu tadi.


Dan juga dah kenyang perut suka hati kerana makanan adalah hasil sponsor kerana meeting. Petang ni ada lagi makan free.


Ni ada lagi surat nak suruh aku pi meeting 11hb. Sori naik lori aku nak pi. Aku dah selamat kat kampung. Kalau still tak terberanak lagi aku tengah melepak-lepak kat rumah.


Cepat-cepat siapkan kerja dan nota serah tugas anda. Wohoho...



2 comments:

puterikurekure said...

:)
betul3x
sila bertolak ke kpg anda segera yang mungkin ye.

AmiYs said...

puterikurekure - saye akan bertolak dgn kadar kelajuan superman 9hb ni... heheh..