SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, August 4, 2009

Aku dah burnout nih

Rasa nak pengsan....



Kepala sakit betul-betul ni. Arrrr....



Aku memang tak sabor nak cuti wehhhhh!!!!



Tepek minyak cap kapak pon tak nak hilang gak sakit kepala ni. Wuwuwuwu...



Rindu lah kat laki aku. Tapi kalau msg pon tak ada siapa yang reply. Kalau tak boleh ngadu itu ini.



Cepat lah hari Jumaat.



5 comments:

LuVidA^^ said...

saba ek kak...
em...mam la ubat tahan saket..

Precious said...

Salam perkenalan! Hi!

AmiYs said...

luvida - xleh mkn ubat sebarangan time preggy ni dik.. bahayo...


precious - hi precious... salam perkenalan gak.. :)

puterikurekure said...

jaga diri ek.
bila next checkup ni?
risau plak baby tak engaged lagi. kalau tak engaged, memang ada kemungkinan kena c-sect tau yang.

apa2 hal, yang penting, 2-2 selamat.
:)

AmiYs said...

puterikurekure - next checkup 10hb.. tu la.. klu baby x turun lg 2 mggu c-sect la jbwnye...

takootttt... huhuhu... insya allah... doa2 sume slamat la.. :)