SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, August 4, 2009

Nape mesti kerja berlambak time aku start nak cuti nih

Tak ada mood.


Sakit bawah perut kena tekan-tekan tak hilang lagi. Lepas tu pulak 3 hari tak dapat msg n calling Abang Misai.


Sebabnya dia pi masuk hutan. Camping konon-konon bina semangat. Tak buleh bawak hp. Mencik!


Baguslah tu. Ngam-ngam dia masuk hutan aku punya hp kena bar pulok. Ape jadah! Bayar lambat sikit pun nak bar. Kedekut betul lah. Tukar prepaid balik lah macam ni. Huuuuu...


Nak siapkan kerja. Nak siapkan kerja!!!!!


Minggu depan dah nak cuti.....


Time-time ni lah kerja nak berlambak pun. Busukkkkk!!!!!!




6 comments:

LuVidA^^ said...

akak..sakit bwh perot? senggugut ke..emm..sian die..
cepat2 ciapkn keje..hekk

AmiYs said...

luvida - manade senggugut dik.. kena tekan dgn doc smlm... nak tgk kepala baby dah engaged ke blum...huhu...

tgh usaha siapkan keje ni.. chaiyok!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Hhhmm... Jangan risau-risau sangat... Nanti stress... Ibu stress, baby pon stress... ::.

AmiYs said...

Mrs Mondok - dah stress pun nie... hukhukhuk...

LuVidA^^ said...

akak..kpale baby engaged tu cne ek?
adeehh...

AmiYs said...

luvida - klu dah engaged tu maknanya kpala baby dah get ready kat position nak kuar tu.. huuuu... seriau...