SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, August 3, 2012

Over mengantuk


Bulan puasa ni seriously mata aku sangat la tak boleh diajar. Asal masuk meeting je mengantuk gila. Siap tersengguk-sengguk lagi.

Macam semalam ada taklimat memang macam orang gila aku tahan kantuk.

N hari ni, sambung taklimat. Start je orang buka mulut bagi taklimat aku pun dah mula nak belayar.

Maka aku pun update blog kasi bulat sikit mata aku ni.

Takkan nak sendal mata dengan batang mancis pulok ye dak.

Posted via MyAndroid

1 comment:

Kesuma Angsana said...

he he ,,, cer nyalakan mancis tu, mesti ilang ngantuk tu!