SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, August 8, 2012

Happy Birthday My Princess! Setahun Sudah... :)

Assalamualaikum



Ye, hari ni genap la setahun puteri beta Nur Amirah Raihanah. Budak yang lasak tak hengat mengalahkan Abang Amir. Lasak pun tetap menjadi adik kesayangan Abang Amir dia walaupun Abang selalu dibuli.

Tapi time birthday ni la dia batuk-batuk. Sebelum ni demam. Lepas tu membawak ke batuk. Semalam tido pun batuk. Abang Amir pun sama. Kelmarin Abang Amir batuk n muntah terus. Pakej.

Nak cerita banyak pasal Hana nanti la ek. Aku ada meeting hari ni. Nak edit balik slide presentation aku untuk meeting sat lagi.

Yang pasti ummi love u so much Amirah Raihanah. Semoga jadi anak yang solehah, cerdik, bijak dan mempunyai segala sifat mahmudah. Dan semoga sentiasa di bawah lindungan Allah S.W.T.

Amin...


2 comments:

@e_da said...

Happy besday hana! moga jadi anak yg bijak.... selang sehari je ngan abg mika.. abg mika smlm... hihi

Kesuma Angsana said...

hepy birthday ye, luv from untie KA