SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, March 24, 2011

Lapar Sungguh La

Assalamualaikum

Aku lapar gilaaaa.... Pagi-pagi dah lapar. Nak pi beli breakfast. Mak buyung lapar mcD gitu. Kan ada kupon yang bli minimum RM5 dapat big bekpes 2 set free. So, mari kita guna. Hahaha! Gila tamak nak makan sorang-sorang ke hape.


Tak ada la makan sorang. Sharing is caring kan. So, aku share la dengan bebudak opis ni. Staf aku kan bersusun kekdahnya.


Semalam call tanya Amir dah ok tapi cirit birit tu still ada. Nak buang panas la tu. Jalan pun ok tapi hencot-hencot la. Tersenget-senget kata laki aku. Kira ok la tu dia dah nak jalan-jalan. Daripada dok memerap baring je atas katil. Dah la dia memang lasak.


Minggu ni aku balik kampung. Laki aku kena pi Langkawi pulak. Asal aku balik je out station. Marah betui tau. Ai nak manja-manja dengan sape. Huhuhu...


Jangan time aku nak terberanak dia pi out station. Aku bakor tempat keja dia. Kita bakorrrr!!!!! Muahahahaha!


Eh, ok la. Aku nak buat keja. Target nak kena capai! Target nak kena capai! Poyos la!



2 comments:

ejaMaria said...

lega bila dengar Amir dah ok sket... ;p

PuteriKureKure said...

cucuk tu memang kuat eh. khalish yang jarang demam lepas cucuk pon tetiba demam semalam. dan tak bagi org pegang kaki yang kena cucuk tu. cemas jugak. tapi pagi ni elok je tgk dia kejar2 bola. hehe.

alhamdulillah amir dah ok. :) takdela ko dan aku risau2. haha. nak jugak includekan aku skali. hahaha.