SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 7, 2011

Rindu Yang Kronik

Salam

Pagi ni ada bicara ilmu. Sekali dengan jamuan perpisahan n sambutan hari lahir untuk staf lahir bulan 12 n 1.

Aku ingat dah nak blah pi klinik pagi tadi. Karang ada pulak orang cari kat opis.

Aku tak pi pun lagi check kat gomen. Ikut pengalaman masa Amir dulu punya excited aku pi masa tu baru sebulan lebih kot preggy nurse tu suruh balik. Pesanan dari nurse, datang balik bila perut tu dah nampak. Apekah???

So, sekarang aku malas nak pi awal-awal. Karang kena sound macam tu lagi. So, tunggu perut kasi nampak sikit. Sekarang pun dah membonjol. Baru 2 bulan lebih dah nampak. Hahaha! Sebenarnya sebab lemak tepu kat perut yang tak hilang sebelum ni ada lagi lor. Tak sempat nak hilangkan lemak dah ada isi pulak. ;p

Semalam dengan pagi ni agak kronik kot aku. Bukan kronik sakit. Tapi kronik rindu kat Amir. Tengok seat penumpang sebelah kosong pun aku boleh nangis. Tengok botol syampu mandi dia dalam bilik air pun meleleh air mata.

Hari-hari pun nangis.

Nak buat macam mana?

3 comments:

ejaMaria said...

jgn nanges selalu... nnt baby pun kuat nanges... :)

PuteriKureKure said...

dah teruk dah ni. tgk semua benda teringat amir. adoi...camne nak tolong ni!

eh yang, nape nurse cakap camtu eh? kat sini kalau datang masa 2 bulan lebih pon diorang dah bising apsal datang lambat. pelik oh!

@e_da said...

alahai sedih la... kesian nya camno den nak buat ni...