SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, January 28, 2011

Pagi-pagi Dah Hangen n Lambat Masuk Opis

Salam

Aku baru lepas cool down kot. Sebab pagi tadi hangen 1 badan dengan adik jantan aku. Punch card aku merah hari ni sebab dia ok.

Semalam dia pinjam kereta aku. Dia nak keluar tengok wayang dengan awek dia. Aku tak kisah la ko nak merambu ke hape. Ko tak isi minyak kereta pun aku tak pernah bising sebab tau budak student ni mana ada duit.

Lepas guna dia bawak balik rumah sewa dia sebab parking susah nak dapat kat rumah aku ni. Ate dok rumah flat. Parking tu memang simpang siur la kan. Tambah pulak student kaya raya sekarang. Takkan nak double parking. Aku tak larat ko nak tolak kereta dengan perut boyot ni.


So, pagi tadi aku call macam nak pecah dah hp dia tak jawab-jawab. Sah! Tido tak sedar diri. Lepas tu hp silent. Adik aku ni ada tabiat suka silent hp. Selalu kalau call mesti tak berjawab sebab dia tak dengar.


Awek dia pulak ada tumpang tido kat rumah aku. UiTM kan lepas pukul 11 dah tak boleh masuk dalam lagi. Aku pun tak kisah asalkan jangan korang pi merendek kat hotel ke hape. N nasib baik la awek dia ada no fon housemate dia. Mintak housemate dia kejut budak bertuah tu hantar balik kereta.


Pukul 8 baru aku keluar dari rumah. Padahal pukul 8 patut aku punch card. Pukul 8.30 baru sampai opis.


Sakit kepala aku tau. Pagi-pagi buta dah bengang ni. Tambah lagi bengang dengan timbalan aku yang tak mesra alam dengan anak buah tu. Ceh....



3 comments:

Cz Aina said...

saba2....
dende dia byr gaji sehari..
haahahahahaah..

iNtAn aIzaN said...

aduh geram betul yer..

Klu Ezan dah mengamauk sakan dah agaknyer :)

zee nazeri said...

Amiys, zee pn slalu kene, time nk pakai kete jer lesap..eksyen, nak dating pakai kete, moto xnak..