SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, October 30, 2009

Tiket raya haji dah beli

Horeyyyy! Malam sat gi naik tren balik kampung.


Terus mood nak buat keja macam sepoi-sepoi bahasa je. Hahaha! Erti kata lain malas nak mati dah. Kalau dah malas tu memang banyak benor la alasan.


Pagi-pagi ni aku dah sakit perut. Adus... Nak kata sakit perut nak poo poo idok la pulak. Angin kot.


Raya haji bulan depan kan. Haaaa... Aku dah beli tiket balik kampung. Hehehe... Jangan jeles.


Mesti korang kata aku ni sewel kot beli tiket awal-awal. Raya pun belum lagi. Puasa pun tak ganti-ganti sibuk nak raya haji. Wakakaka!


Beli awal takut abes lor. Itu pun time aku dok kelebet web KTMB tu tiket pun dah macam nyawa-nyawa ayam je. Sebelum abes harus lah aku beli. Tak kuasa aku nak drive sendiri balik Penang. Confirm jalan jammed.


Nak tau berapa haribulan punya tiket aku beli?


25hb November bersamaan hari Rabu. Hahahaha! Lagi gila. Cuti pun tak apply lagi dah sewel amik tiket awal. Padahal raya haji hari jumaat 27hb tu.


Pedulik la kan. Aku yang nak balik. Bos tak approved cuti pun aku tetap jugak nak balik.


Hahahaha!


4 comments:

mamaelly said...

waaaaaaaaaa hubby elly pun dah beli tiket kapal terbang utk rya haji balik sarawak...tp terpaksa cancle sbb ngah awal2 peknen..takut la...air asia bagitak refund tiket tu ek

AmiYs said...

elly - alalala..ciannye kene cancel.. xpe, demi baby.. rase tket tu xde refund la elly.. tp klu nk confirm try tgk web or call air asia trus...

iNtAn aIzaN said...

warh tak sbr nie nak balik kg
:)
hati2 balik nanti
mlm nie kan

dear, thanks for the pray
my hubby dah beransur pulih
alhamdulillah

salam peluk cium utk amir k

da~~~

AmiYs said...

ezan - hehe..ok.. nnti amys bgtau amir aunty ezan kem slm n peluk cium amir utk ezan yek.. :)

take care dear..