SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, October 5, 2009

My cute Amir

Ni pic latest Amir. Dia dah debab sekarang. Check up sebulan hari tu berat dia 4.6kg n panjang dia 60cm. Banyak lagi pic tapi aku tengah malas nak upload ni. Muahahaha! Tengok yang ni dulu lah ye.




Weeee!!!


Uwekkksss!!! ;p
Tisu tu tampal ikut petua orang tua bagi hilang sedu. Hehe..


Muka terkejut lah konon. Haha!


Tengok kamera gitu.

5 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Amboih... ke main lagik... Geget sket... ::.

@e_da said...

cute laamir wat muka,.. camna la kita nak tinggalkan g keje nti kan.. tak sangguo rasa.. huwaaaaaaaaaaaaaa nti mesti rindu kat anak...

LuVidA^^ said...

hehhee....cumel la anak akak ni...kecik2 da pndai 'bluweekk' ek..
=p

iNtAn aIzaN said...

Amiys..amir sgt chomel
:) best tak dpt jd mummy nie

alhamdulillah, dah lpas waktu bpantang kan
memorable journey

hopefully one day Ezan pun akan rs this experience kan

doakan utk Ezan k

AmiYs said...

mrs mondok - geget.. geget.. heheh... ummi dia lg la rasa nak geget sgt si amir ni..

eida - ahaha.. amir mmg suka buat muka.. tu la.. saya nak kena tinggal dia kat kampung lak.. lg sedey.. waaaaa!!!!

luvida - tq.. hehe... anak akak mmg pakar buat muka...

ezan - thanks ezan.. mmg best jd mummy.. pnt pon x rasa... amiys doakan ezan yek..