SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, April 24, 2013

Nah! Siapa Yang Nak Sangat Bergwiyomi

Ok, aku dah tengok gwiyomi. Pasal curious sangat nak tau apekebendanya menatang gwiyomi tu.

Aku tengok versi Nora Danish dengan Wawa Zainal je. Sebab mereka ni adalah comel maka nampak cute bila buat gwiyomi. Pi cari kat youtube sanun.

Aku tak tau macam mana rupa kalau lelaki yang buat. Mesti rasa nak pelempang berdas-das kan.

So, kalau ada sesiapa nak bergwiyomi kat bawah ni aku tepek kan Gwiyomi Dance Guide. Maka sila la feeling-feeling cute dengan bergwiyomi ke hulu, bergwiyomi ke hilir. Jangan sampai kena maki dah le... Kahkahkah!




Aku kalau nak buat pun memang buat pandang cermin je la. Koser nak rakam-rakam. Mau berdarah hidung kalau orang tengok aku bergwiyomi. Dah tua bangka tak sedar diri gamaknya. Hahahaha!


1 comment:

Kesuma Angsana said...

hehehe layan ajelah !