SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, June 12, 2012

Hari bosan yang pertama



Assalamualaikum

Muka tuan tanah pagi ni. Pakai spek ni fefeeling cikgu kejap. Muahaha!

Orang dok berucap kat depan aku kat belakang update blog. Dah start la tu bosan. Huhuhu..

Aku adalah jenis tak boleh nak fokus sepenuh hati ye. Cukup sepuluh minit aku dah start melilau mata kiri kanan.

Tapi selalunya tak sempat pun sepuluh minit. Start-start je aku dah bosan. Hahaha!

Oh, malam tadi puan Amiys bujang kembali. Ngehngehngeh.... Ada pulak,member ajak berjimba kan. Pikir punya pikir, ok jom kita mengasah vokal. :-P

Ke karaoke kita. Nama malas nak sebut adalah karok. Kat old town *aku tak tau kedai makan old town tu ada bukak pusat karok ye. Nampak nau baru keluar hutan banat.*

1 kepala rm27.50 untuk 3 jam. Nyanyi la ko sampai muntah.

Macam-macam lagu bantai nyanyi. Kejap karang aku feeling selena gomez, pastu kelly clarkson. Hahaha! Nak mengabeskan 3 jam tu sampai sakit tengkuk aku ni.

Sharp pukul 12 konsert syok sendiri tamat. So chalo balik hotel. Hikhikhik... Memang balik bilik tu aku terus pengsan.

Malam ni pun free jugak. Aku memula pelik apesal jadual diorang ni tak buat malam. Rupanya kan sekarang world cup. Poyo kan. Lagi rela tak buat kelas malam sebab nak tengok bola.

Eh, ok la. Nak fokus dengar taklimat balik. *buat muka serius sambil kerut-kerut dahi tanda fokus*

Babai!



Posted via MyAndroid

1 comment:

Kesuma Angsana said...

say pun klu bosan giler p karok.. lepas tension ngan anak2 n family hehe