SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, June 13, 2012

Gatal tangan sangat


Assalamualaikum

Handphone aku tengah gila. Semalam menggatal sangat godek hp. Lepas tu pi la update software.

Sekarang aku yang sakit hati sendiri. Asal nak menaip je mesti jammed touch pad ni. Naik nak hijau la aku pasal bengang sangat.

Apa problem bila update ni weh. Aku update sebab nak dapat latest punya software. Tapi adekah tak stabil sebenarnya.

Ni dah kena sambung taklimat. Aku ingat tadi nak buat keja sikit guna hp. Tapi sekarang mood sudah lari.

Emo betul la.


Posted via MyAndroid

Posted via MyAndroid

2 comments:

Azlina bt. Azis said...

upgrade sekali teponnya hehe

Siti Rohaida said...

beli baru jerk..hihih
bw here