SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, May 25, 2011

Suka-Suka Ko Aje Kan

Haaaa... Ni lagi 1 buat aku hangen bertambah macam puting beliung ribut taufan yeeeee....

Aku kan masuk lambat tadi. Boleh tak bos kecik memandai-mandai nak tangguhkan aku lapor diri. Siap nak suruh admin buat surat. Dia nak suruh aku ajar dulu pegawai yang nak ganti aku tu baru aku boleh lapor diri kat sana. Dah la tak bagitau aku. Bagitau dekat staf aku je pulak tu.

Konon takut pegawai baru tu tak tau nak buat apa bila dia lapor diri.

Habesssss??? Aku yang nak kena lapor diri kat sana nanti siapa yang nak ajar? Boleh tak fikir logik.

Kalau aku dah buat nota serah tugas tu pandai-pandai la ko ajar dia. Ni semua orang tak nak amik tau apa aku buat. Semua bulat-bulat tuju kat aku. Bila aku dah takde semua menggelupur macam kena parkinson.

Sesuka hati je nak tahan-tahan aku. Nak ke aku bakor je bilik dia? Masa dia first time datang sini dulu ada ke orang ajar nak buat apa. Takde kottttt.

Yang kalut sangat takut pegawai baru tu tak tau apa-apa apesal. At least budak tu dah ada basic dari opis lama. Aku ni masuk opis dia nanti lagi kalut. Langsung takde basic pasal keja aku kat sana. Keja aku sekarang ni ada la jugak sangkut paut dengan keja budak tu sebelum ni. Eh, korang paham ke apa aku cuba terangkan ni? Tak faham buat-buat faham la ye.

Aku buat tak tau je pasal slide ni karang. Baru padan muka sorang-sorang.

Huuuuuuhhhhh.... Tarik napassssss pepanjang....



4 comments:

Suliana said...

oo.. klu kitorg tangguh tu biasa je, tapi takat 2 minggu je la.. klu opis baru takkasi tangguh, tak blh tangguh jugak kan.. huhu

aMiYs said...

su - problemnya tu nak suruh tangguh psl nk suruh ajar bdk baru tu.. aku kat sana kena bljr sendiri xde org ajar.. bengong kot...

ejaMaria said...

tak yah tangguh... bagi je nota serah tugas... yg penting nota tu complete... nak best lagi nko buat 'langkah demi langkah' punya nota... hahahaha... terbaekkk...

eh... bagi satu copy siap2 kat bos kecik tu sekali...

Lyana@Mely said...

hukhukhuk..kalo i pun hangin camni..