SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, June 26, 2009

My baby yang montel

Okeh, meeting dah abes n break time yang panjang. So, aku nak relax-relax jap even tensi jawab soalan merepek-repek dalam meeting tadi.


Sebelum meeting ada makan-makan. Bos aku suka makan mee jawa so menu hari ni mee jawa lah. Dia orang celebrate orang bertukar n birthday sekali.


Oh... Ada cupcake. Maka keinginan makan cuppies itu sudah terlaksana. Sedap..... :p~~


Sebenarnya nak update ini...


Hi ummi... :) Baby lambai-lambai.


Besar ke hidung baby ummi? Pipi baby tembam lah kan.


Baby suka tido ternganga macam ummi jugok. Hahahaha!


Nak mamam apa tu sayang?




Cuba teka cheese burger or hotdog? Heheh :):):)





Ahahaha... My baby itu adalah boy!!! Maka Abang Misai akan ada kawan untuk main play station sama-sama n tanam-tanam pokok kat luar rumah.

So, barang-barang baby sudah kebiru-biruan di sana sini. Sebelum ni pun memang banyak aku beli kaler biru. Instinct sangat kuat untuk mendapat boboy.


Time scan tu sangat terharu n excited oke. Tengok baby gerak-gerak. Bukak-bukak mata. Senyum kat ummi. Kan baby kan?


Kalau nak tengok baby bukak mata n senyum boleh tengok vid kat bawah ni. Comeeeelllll sangat-sangat. Rasa nak geget-geget. Ahahahaha!



4 comments:

Yat Ekhram said...

CHIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..

allalalalalallala somelnye "menantu" akuuuuu :P

ko tau tak aku sgt ralat tak smpt nak wat sacn 3d tuu..dah lbh mggu.
hampeh tul,aku tatau scan tu smpi 28 mggu je..huwaaaaaaaaaaaa...

takpela tgk moke anak dara aku live je nanti :)

AmiYs said...

yat - eh, scan tu leh smpi 31 mggu.. sbb aku pun bru wat hari selasa lepas.. ngam2 31 mggu... kat vision college kelana jaya...

eh, ko dah brp mggu ni?

mau berbesan ke? :P

ahahahaha

Mrs. Amie said...

having a boy? Congrats!

AmiYs said...

Mrs. Amie - thanks Amie. ^_^

semua org tgk perut i teka baby girl. hehe..