SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, June 24, 2009

Bontot tergeliat.. Ades...

Pungkoq sakit.


Boleh gitu?


Tapi betul. Sakit.. Nak gerak sikit rasa macam nak patah tulang vontot ni. Start sakit masa jalan kat Giant semalam lah.


Gatai pi menenggong nak tengok barang kat rak bawah. Kan dah tergeliat bontot tu. *ada ke bontot tergeliat?*


Ohoo... Semalam aku half day lagi. Pi buat scan 3D kat Vision College Kelana Jaya tu. Sampai sana dalam pukul 3.15. Dalam 3.30 dah abes scan. Lepas tu dah tak tau nak buat apa n sementara tunggu adik aku abes kerja aku dengan housemate aku jalan-jalan kat Giant seksyen 13. Dok shopping barang untuk masak-masak.


Semalam makan malam adalah siakap steam dan lala sambal. Tapi bukan aku masak. Sebab aku tengah tak rajin.


Sudah nampak cheese burger or hotdog ye. Hehehe... Tapi cuba korang pulak teka. Hadiah tekaan yang betul adalah bercuti ke rumah sendiri bila-bila masa korang nak. Muahahahaha!


Nantilah aku update pic baby aku yang suka sangat nganga mulut. Ada ke amoi tukang scan tu nampak-nampak je muka anak aku dia kata,


'Wahhh... hidung baby you besar la.'


Ewah.. Ewah... Sempat kau kata anak aku hidung besar ek. Ni nak kena check ni, aku yang hidung besar ke, Abang Misai yang hidung besar. Ahaks!


Tak kisah lah, baby hidung besar ke, kecik ke. Umi sayang jugak kat baby. Comeeeellll sangat tengok baby semalam. Baby senyum je tengok umi dengan Aunty Ina kan.


Semalam housemate aku lah yang teman since husbandku tak ada di sini. Sob..sob...


Ada dapat cd gambar baby ni. Ok lah tu. Kira boleh jugak dok tengok dengan Abang Misai nanti.


Ok, nak sambung kerja sat. Banyak pulak kerja minggu ni. Nak pitam aku. Dah lah tengah sakit kepala dengan tiba-tiba. Tensi betul.




2 comments:

misbehave said...

hahaha lawak oke!! bole dia kata idung bby u besar?!!!

msa my turn dulu dia kata pipi anak i montel, which is true! ahaks~

AmiYs said...

misbehave - ye.. amoi tu kata idung baby i besar... 2-3 kali gak la dia mention mcm tu...

sbr je la... tp x tau la idung sape yg besar... hahaha... nak kena tilik ni...