SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, May 24, 2012

Super bz


Assalamualaikum

Aku bz yang amat sekarang. Tak cukup kaki tangan nak buat keja. Kalau kaki boleh tolong menaip n menulis memang aku dah guna kaki.

Ni pun aku update time dalam meeting. Bosan punya pasal. Mari godek hp. Lagi pun blog dah lama sendu je. Cerita macam haram sangat kan.

Dah la aku terkontang kanting lagi pasal abang misai pi johor lagi. Ai bang, kerap pi johor nampak *sambil bulat-bulat mata*

Jadi mebi sampai sabtu la aku dok melayan anak-anak sorang-sorang.

Next month aku dah start bz gila travel ke sana ke sini. Awal bulan pi sungkai. Tengah bulan pi ipoh. Pastu nak kena handle taklimat pulak hujung bulan. *pengsan*

Ni ntah bila meeting nak abes. Bosan weh.

Posted via MyAndroid

1 comment:

Kesuma Angsana said...

bg tau u x concentrate wktu metg! huhuhu .... follow terus!