SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, May 29, 2012

Internet sangat jamban


Tengok tajuk maka ketahuilah bahawa aku tengah meroyan. Internet opis down. Internet hp pun sama je macam longkang.

Aku tengah banyak keja nak emel orang sana sini. Boleh pulak nak down kan.

Dah la tadi bos call tanya bila nak pi tengok hotel yang nak buat seminar tu. Aku call orang yang in charge kat hotel tu pulak takde. Return call pun tak. Confirm sat lagi main terjah je la.

Aku takde mood terus nak buat keja dah.

Posted via MyAndroid

1 comment:

Kesuma Angsana said...

mmg tension giler biler tnet down.. sabo jelah