SaYa SayaNg AnDa :)

Monday, May 7, 2012

Bz... Bz... Bz.....

Assalamualaikum


Aku bz tahap nak bernapas pun nak kena tahan. Serius ok.


Hari ni bz kena interview amik sambilan. Sat lagi kena draf email untuk pengarah. Lepas tu lagi kena cari quotation untuk print borang. Quotation lagi untuk buat kursus. Quotation untuk buat taklimat.


Next week seminggu kursus. Then kena jadi Ketua AJK Promosi untuk sesi dialog dengan pelanggan.


Pitam..... (╥﹏╥)

Dah la pagi tadi aku huru hara. Ye ye je laki aku tu kan janji nak hantar n amik anak pi rumah pengasuh masa kat Langkawi hari tu. Sekarang aku tengok aku jugak yang ngantor. Kereta aku dia block dengan kereta dia. Aku ingat lepas mandi dia terus nak ubah kereta sebab aku dah lambat. Tapi tak keluar-keluar bilik. Hangiiiinnnnnn la bini dia nih.


Pi terjah dalam bilik tengah solat. Aduiii... Nak marah pun tak jadi dah orang tengah solat. Aku capai sendiri kunci kereta dia konon-konon nak alihkan. Tetiba dia keluar dari bilik. Tau la tu aku tengah agak berasap.


Mana janji manismu bang oiiii! Aku ni dah tunggang terbalik siapkan la budak-budak. Lepas tu tanya dia,


'Abang hantar bebudak kan?'


'Eh, ummi la hantar.'


m(><)m


Saje buat-buat lupa kan.



1 comment:

Kesuma Angsana said...

Cam ni mmg hangin satu badan.. tpi bwak bersbar byk2...