SaYa SayaNg AnDa :)

Tuesday, April 24, 2012

Suka Suki Tarik Cuti Kan

Assalamualaikum


Pagi-pagi dah bikin hati ku panas membaca email dari bos. Aku dah apply cuti 30hb ni. Since abah aku ajak pi Perak berkenduri sambil makan angin. 29 baru balik kalau nak balik la. Of course la penat. So aku amik la cuti 30hb. Abang Misai pun dah ada. Aku nak la relaks kejap.


Sekali baca email menyebabkan keluar carutan dari aku yang memang tak alim ni kan. Bos mintak sesape yang amik cuti 30hb sila tarik balik cuti anda.


Wadehelkah? Hanya kerana bos nak buat meeting pengurusan.


Yang amik cuti berapa kerat sangat. Aku pun tak pernah la tak attend meeting sebelum ni. Ada je yang selalu amik cuti time bos buat meeting. Apesal yang tu tak tarik balik.


Sangat berbulu aku di pagi hari ni ye. Selama ni pun kalau ada cuti tersepit aku tak pernah amik. Kali ni memang sangat bikin panas woooooo!


Macam tak ada orang lain nak masuk meeting tu sampai tarik balik cuti orang.


Choy sangat!



2 comments:

ejaMaria said...

cuti je... pastu cakap la EL - tak sihat... nak lagi best pegi beli MC... pedulik hapa... cuti dah apply lama kan, bukan baru apply semalam... dah di'sign' lulus lagi... ;p

aMiYs said...

ejamaria - klu buat mcm tu mesti bos dpt detect punya... tp bengang tau.. dia bkn xtau klu stok2 org amik cuti tersepit ni mmg dh lama plan agenda... saje dengki org nk cuti... apply dekat 3 mggu lepas dh...