SaYa SayaNg AnDa :)

Thursday, April 2, 2009

Shopping yok!

Aku rasa macam tak ada energy hari ni. Letih... Lesu... Nak buat kerja pun macam tak larat.

Sebenarnya malas. ;p
Hahahaha! Tapi tak nak ngaku. Update blog rajin pulok!

Tapi kan aku rasa macam nak pi shopping. Yeeehaaaaaaa!!!! Mari membeli belah dan menghabiskan duit!!!

Aku nak beli baju lah. Baju aku semua dah kecik. *salahkan baju pulak*

Gilo! Mana ada baju mengecik. Aku yang dah makin kembang ni haaa.... Perut dah makin maju ke depan.

Seluar ada lah aku beli 2 pasang bulan lepas. Tahan lah kot sampai terberanak. Tapi baju yang tak beli lagi. Asek tangguh aje. Sekarang padan muka aku. Pi mana-mana pakai lah t-shirt besar. Kan dah tak jadi mama vogue. Huhu...

Yang dalaman pun nak kena beli baru jugak. Bra dah ketat oke. *tetek makin besar* Spenda pun nak kena beli baru.

Apa lagi yang nak tukar baru? Sandal ada lagi sepasang dalam kotak belum rasmi. Sandal Bata aje. Jadi sandal tak payah ngada-ngada nak beli lagi.

Barang baby pun dah boleh beli sikit-sikit. Tapi tak buat list pulak lagi. Gigih lah hujung minggu ni buat list barang-barang baby. Tak sabarnya... Barang baby kan comel-comel gitu. Hehehe...

Haaaaa... ok lah. Mau ke toilet. Asek nak terkencing aje hari ni. Pundi kencing ni sentiasa penuh pasal banyak minum air sebab nak hilangkan sakit tekak. Batuk tak baik lagi. Bennnnccccciiiiii!!!!!!



2 comments:

hotcocoa said...

tyme shopping ilang malas ko semua yeee???

hehe ;p

AmiYs said...

hotcocoa - muahahahaha! time shopping jadi rajin... rasa letih, x larat sume ilang serta merta... leh tawaf lg 1 shopping complex tu... huhu...