SaYa SayaNg AnDa :)

Wednesday, April 1, 2009

Aku yang mamai... Waaaa!!!

Waaaaaa!!!! Mencik!!!!

Aku dah salah beli tiket train ni....

Kakak aku ni pun lain kali cakap biar terang...

Aku dah lah tengah mamai sebab batuk non-stop. Huhuhuhu...

Beli online pulak tu. Dah kena beli lain. Tiket yang ni kena cancel. Kalau cancel pun tak dapat full refund.

Tak suke! Tak suke! Tak suke!


4 comments:

iNtAn aIzaN said...

awat nie..samapi boleh beli tiket salah :)

tak elok lagi ek batuk.. :( cuba minum air asam jawa..
Ezan ada petua dulu (siap tnya atuk tau) die kata ambik pucuk ubi, ambik bberapa helai, ambik kapur..
Caranya ambik pucuk ubi ngan kapur tue letak kat tapak tangan then gosok2 kat tangan smpi kuar air.Pastu lumur di sekeliling leher..

AmiYs said...

intan - hahaha... mamai plus sengal... ^_^

tu la, x elok lagi ni... smlm pon x leh tdo lg... mcm nk trkluar kerongkong punye teruk batuk...

pucuk ubi ek... kene cari kat pasar tu... kat shah alam ni mane nak cari org tanam pokok ubi...hehehe... thanks ek...

Yat Ekhram said...

HUWAAAAAAAAAAAAAA..

aku pon sama lately ni tak lena tido asik koh2 koh2 jeeeeeeeeee..napa haa??

sakit oke pewot ni asik batuk2..
ke mmg org ngandong camni???

AmiYs said...

Yat - iyeeeeee.....sgt sakit ye perut ni...

rasa mcm nak tertanggal perut2 sume... aku batuk sbb demam ari tu...

tp tu la, yg sakit atinye batuk time nak tdo aje... ngada2 btol batuk ni...