SaYa SayaNg AnDa :)

Friday, June 14, 2013

Ke PD Kita


Dalam kereta on da way ke port dickson. Bukan jalan-jalan makan angin okey. Ni keja punya pasal. Keja... Keja... Keja...

Tadi melepak dekat tapah kejap. Dok minum-minum bos dah call. Dia mintak amik dia kat klia. Mula-mula dia plan nak pi putrajaya dulu. Oh, bos naik flight ye. Kami ni naik kereta. Tapi plan pi putrajaya telah dikensel sebab geng dia tak ada kat hq tu. So tu dia tengah tunggu kitorang le tu.

Dan inilah masanya aku nak relax kejap. Biar laki aku pulak take over jaga anak-anak. Si hana tu dah la manja terlebih dengan aku. Jenuh la apak dia nak handle. Hahahaha! Malam tadi je berapa kali dia bangun kacau aku tak nak tido. Aku dah la ngantuk.

So tadi dah balas dendam. Tido all da way dari penang ke tapah. Hehehehe..

Ni nak sambung tido jap la. Karang bos dah ada dalam kereta dia ajak menyembang pulak.

ZzZzZz.....

Posted via MyAndroid

1 comment:

tenku butang said...

Follower ke : 239
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/